Over mij

Mijn naam is Els Migchels van Kesteren, eigenaresse van Skin Studio Perfect Beauty. Ik ben 37 jaar en getrouwd met Bart, moeder van drie lieve kids. Inmiddels al ruim 15 jaar gedreven om vrouwen blij te maken met een gezonde, mooie en stralende huid.


Mijn passie is om klanten te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van huidverbetering en om de klant een stukje ontspanning in zichzelf te laten vinden in deze hectische tijden.


Immers, door goed voor jezelf en je huid te zorgen, straal je vitaliteit en gezondheid uit.
En als je er goed uitziet, voel je je ook beter.
Bij Skin Studio Perfect Beauty krijg je volop de gelegenheid te ontspannen tijdens professionele behandelingen in een informele sfeer!

Het enthousiasme van de klanten over de resultaten stimuleren mij enorm om me nog meer in de huid te verdiepen. Ik wil me blijven verrijken met mijn kennis over de huid, het lichaam, de psyche en gezondheid.
Ben jij toe aan een echt goed huidadvies en een oppepper voor je huid, of wat je reden ook is bij mij ontvang je een op maat gemaakte behandeling gericht op jouw wensen.
De huid is je grootste orgaan en geeft een weerspiegeling van jouw innerlijke ziel. 

Moeheid, stress, donkere kringen onder je ogen, diepere lijnen in je gezicht, een flinke oppepper kan je weer die gezonde, glanzende, stralende gloed teruggeven en de lijnen verzachten.

Reden genoeg om dus lief te zijn voor je huid!
Ik zorg ervoor dat jou behandeling voelt als een moment van pure ontspanning en luxe zodat jij weer gaat stralen!

Skin studio Perfect Beauty

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.